Hilmi
Hilmi Çeltikçioğlu
Site Yazarı
Pro Bowler

"Mr. Irrelevant is people too"
|
 |
« Yanıtla #15 : Temmuz 21, 2010, 11:48:31 am » |
|
|
|
|
|
« Son Düzenleme: Temmuz 21, 2010, 11:49:26 am Gönderen: Hilmi »
|
|
Hilmi Çeltikçioğlu
|
|
|
|
evre
|
 |
« Yanıtla #16 : Temmuz 21, 2010, 13:35:29 pm » |
|
Sen kendi left tackle ını dusun hacı ... STop Abusement or A. R. diye grup kurmuşlar
|
|
|
|
|
|
Evre BALTALI Gazi Warriors
|
|
|
Hilmi
Hilmi Çeltikçioğlu
Site Yazarı
Pro Bowler

|
 |
« Yanıtla #17 : Temmuz 21, 2010, 13:45:51 pm » |
|
dayı ilk 8 maç 37 sack, sonraki 8 maç 13. Hem bu sene ilk rounddan şahane LT aldık.
|
|
|
|
|
|
Hilmi Çeltikçioğlu
|
|
|
|
evre
|
 |
« Yanıtla #18 : Temmuz 21, 2010, 14:31:19 pm » |
|
Bakalım sezon geliyor gorecez elmi yaman beymi yaman... Olmadı AR ı transfer ederiz Vikings diyorsun... Elini sallasa ellisi... Bu sezon maçlara için organizasyon yapalım istersen o kadarda iddalıyım
|
|
|
|
|
|
Evre BALTALI Gazi Warriors
|
|
|
|
major
|
 |
« Yanıtla #19 : Temmuz 21, 2010, 20:28:29 pm » |
|
bu sene bizim fikstur zorlu division'i vikings alir buyuk ihtimalle.. bu senede favre muhabbetlerinin heyecani kalmadi, donerse oynayacagi takim belli oldugu icin..
|
|
|
|
|
|
Kaan ÖZAYDIN
|
|
|
|
wiildturkey
|
 |
« Yanıtla #20 : Temmuz 21, 2010, 22:20:50 pm » |
|
Sevgili Hilmi, Geçen sene merak içindeydim. Favre oynarsa ve geçen sene gibi olursa süper olur ama olmazsa Travis kardeşimiz var. Oynar zaten Favre oynaması pamuk ipliğine bağlı geçen sene şanslı idik. Umarım bu senede Favre ile şanslı oluruz ve Superbowl'da oynarız.  Sevgilerimle, Ahmet
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
mbaris79
|
 |
« Yanıtla #21 : Temmuz 21, 2010, 22:46:22 pm » |
|
Bence Packers en az Vikings kadar kuvvetli. Jollie'nin cezasi da fazla etki etmeyecek gibi gorunuyor. Absurd bir sakatlik olmaz ve Bulaga'da iyi baslarsa Packers alir basini gider. Packers-Vikings maclari gecen sezon ki gibi super gececek. Favre oynamazsa Vikings bozulur demiyorum cunku o deyus kesin oynar.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
mbaris79
|
 |
« Yanıtla #22 : Ağustos 03, 2010, 18:11:02 pm » |
|
Cesitli kaynaklardan gelen haberlere gore Favre efendi arkadaslarina ve Vikings yoneticilerine donmuyorum demis. Ne igrenc, kisiliksiz, kendini herkesten ustun goren pislik bir adam bu ya? Defol git ya birak dus su ligin yakasindan karaktersiz herif!
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Hilmi
Hilmi Çeltikçioğlu
Site Yazarı
Pro Bowler

|
 |
« Yanıtla #23 : Ağustos 03, 2010, 18:56:52 pm » |
|
oha bu ne nefret? Adam karar veriyor işte. beğenmeyen oynatmasın kardeşim 
|
|
|
|
|
|
Hilmi Çeltikçioğlu
|
|
|
|
mbaris79
|
 |
« Yanıtla #24 : Ağustos 03, 2010, 19:14:30 pm » |
|
karar vermiyor yalvarttiriyor. her sene ayni hikaye yeter be birader birak su football'u artik. bu adamin yalanlarindan biktim sahsen. efsane bir oyuncu olabilir ama karakter SIFIR. Kurt Warner'a bak adam ne kadar duzgun birakti en ufak bir drama yok.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Hilmi
Hilmi Çeltikçioğlu
Site Yazarı
Pro Bowler

|
 |
« Yanıtla #25 : Ağustos 03, 2010, 19:41:08 pm » |
|
Warner hayatında başka işler de yapmış adam. Bu adam neredeyse bebekliğinden beri futboldan başka birşey bilmemiş. Bırakmak kolay mı, kolay mı küçüğüm? Retiring ölümden beter be küçüğüm. Super Bowl alacaktık, gittin be küçüğüm... Favre bırakırsa ben de yıkılırım. Onunla ilgili geçmiş zamanlı konuşmak çok zor olacak. Neyse, en azından Tarvaris'in dingilliklerini seyreder, gülüp avunuruz... 
|
|
|
|
|
|
Hilmi Çeltikçioğlu
|
|
|
|
mbaris79
|
 |
« Yanıtla #26 : Ağustos 03, 2010, 20:46:58 pm » |
|
Ne dersem tersi cikiyor ama birakicagina inanasim gelmiyor. Gecen sene de ayni numaralari cekmisti.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
major
|
 |
« Yanıtla #27 : Ağustos 04, 2010, 04:01:02 am » |
|
harbiden bazı takım arkadaşlarına bırakıyorum diye mesaj attıktan sonra geri dönerse benim gözümdeki yeri de ciddi sarsılır favre'ın..
|
|
|
|
|
|
Kaan ÖZAYDIN
|
|
|
|
lycantrophic
|
 |
« Yanıtla #28 : Ağustos 04, 2010, 11:56:38 am » |
|
Favre narsist yapıda bir kişilik, böyle sürekli bıraktı bırakacak şeklinde gündeme gelerek dikkatin sürekli kendi üzerinde toplanması hoşuna gidiyor. Bence yine dönebilir, çünkü bıraktığı ve unutulmaya başladığı anda ciddi bir psikolojik kriz geçirmeye meyillidir. Spor psikologundan yorum size. 
|
|
|
|
|
|
Murat Erdem ITU Tigers Assistant Coach
|
|
|
|
mbaris79
|
 |
« Yanıtla #29 : Ağustos 04, 2010, 21:11:47 pm » |
|
Eger gercekten retire edicegine inansam bu kadar agir konusmazdim. Ama adam yalanci. Simdi de kimseye text mesaj gondermedim diyor. Jay Glazer ve Adam Schefter gibi inanilmaz saygi duydugum muhabirler kalkip yalan mi soyleyecekler? Kaldi ki Favre'dan evvel onlara inanirim her sekilde. Bir kez daha helal olsun Ted Thompson'a ve Mike McCarthy'e. Bu herifin kendilerini ve Packers organizasyonunu maymun etmesine firsat vermedikleri icin. Vikings maymun olmaya dunden razi. Bu sene de Lombardi gelmezse yeni stadyum icin Minnesota senatosunu asla ikna edemezler ve biz de 2012 yilinda onlari Los Angeles'da izleriz.
|
|
|
|
« Son Düzenleme: Ağustos 04, 2010, 21:16:01 pm Gönderen: mbaris79 »
|
|
|
|
|
|