Batum'dan Selamlar
oncelikle Kaan"in 31 takimin da superbowl sansi var ama Clevelad"in sansi yok demesine katilmiyorum, bears'in, bills'in (hakan kizma

jets"in, chargers'in cok mu superbowl sansi var sanki! sonucta browns'da gecen sene ne kadar sabote edilse de takimi play off lara goturmus (tesbihde hata olmaz) qb'leri var, wr desen 2 tane canavar (siir mi yazsaydim

kac senedir draftlarda toplanan defans ve ofansda o kadar yetenek, ben bu sene play off yaparlarsa sasirmam!
Ayrica Kaan “browns mac kazandi abi” dedi ama gecen sene 0-16 dan hemen once browns hazirlik maclarinda 4 de 4 yapmis
Preseason"da butun mac olarak sadece hall of fame seyretme imkanim oldu ve orada bir kac kez adama girerken kaski hafif egdiklerinde personal foul caldiklarini gordum, diger macarin highlightlardan seyrettigim kadariyla da defans oyunculari haldir huldur eskisi gibi sanki pek yardirmiyorlar, ancak punt ve kick-off'da degisikliklerin cok da fazla bir etkisini hissetmedim, sizin seyrettiginiz maclara gore yeni kurallarla ilgili degisiklikler oyuna etkilerini yorumlar misiniz?
preseasondan once 2. veya 3. qb olup da hazirlik maclarinda cosup starterliga yukselen oldu mu? eger qb lerden olmadiysa diger pozisyonlar da boyle br durum gerceklesti mi (tabiki sakatlik haric!)?
Bazi takimlar starter qb'lerini hazirlik maclarina cikarmazken bazilari cikartiyor, bunun nedeni nedir?
Saygilar&Sevgiler