Raiders @ Texans
Favori Texans olsa da Brock Osweiler'a güvenmiyorum. Raiders bir şekilde kazanacaktır diye umut ediyorum. Devreye girme sırası Khalil Mack ve arkadaşlarında..
Lions @ Seahawks
Seahawks sezon genelinde inişli çıkışlı bir grafik çizse de bu maçı alan taraf olacaktır. Öteki tarafta üç maçtır kazanamayan bir Lions var..
Dolphins @ Steelers
Sezonun sürpriz takımlarından Dolphins kimsenin beklemediği şekilde playoff'a kalmış olsa da Steelers karşısında şansları yok. Matt Moore görevi devraldıktan sonra iyi işler çıkardı. Deplasmanda bunu başarabilir mi? Sanmıyorum..
Giants @ Packers
Packers'ın eşleşmesini istemediğim bir takımdı Giants. Altıncı sıradan girip Seahawks ile eşleşseydik daha kolay olacaktı. An itibariyle ligin en formda savunmalarına sahipler. Öteki tarafta da ligin en formda hücumuna sahip olan Packers. Maç kar altında oynanırsa bu Giants'a yaramaz. Son on yılda Giants'ın Lambeau'da kazandığı playoff maçları; 2007 ve 2011. Tamam kötü bir istatistik olabilir ama iki tarafta da o zamandan bu yana çok şey değişti. O iki maçı da kuru havada oynadı Giants. Savunmaları beni korkutsa da Rodgers'ın bir yolunu bulup şapkadan tavşan çıkaracağını düşünüyorum..
Kaan bu arada o fotoğraf ne öyle

Tebow ve Packers.. Gözlerim mi beni yanıltıyor yoksa..